Är ni en verksamhet som utvecklas och kanske egentligen behöver nya lokaler men drar er för att flytta? Mest kanske för att ni helt enkelt har ett helt företag att flytta? Vi förstår känslan men du behöver absolut inte vara orolig! Numera erbjuder nämligen Flyttkillarna företagsflytt som är anpassat efter att ni faktiskt är en stor verksamhet som ska flytta på en och samma gång. Läs vidare så berättar vi mer.

Anpassat efter er

För det första så vill vi göra det tydligt att flytt med Flyttkillarna, oavsett företagsflytt eller privat, så sker detta alltid anpassat efter just er. När det gäller att flytta ett helt företag så behöver man kanske planera detta lite utifrån att den dagliga verksamheten fortsatt ska fungera trots att man byter lokaler. Kanske handlar det om att ta lite i taget eller tvärtom, kanske stänga en dag och se till att allt blir klart? Vi anpassar oss och ser till att det finns resurser för vad som passar er bäst.

När det kommer till mängden grejer att flytta eller kanske ömtåliga maskiner eller liknande så finns det försäkringar som täcker detta gott och väl. Du behöver med andra ord inte vara orolig att det ska hända något, och skulle det mot förmodan göra det så är det helt lugnt J Det som är bra är att du helt enkelt kontaktar Flyttkillarna och berättar mer om just er situation. När det gäller försäkringar, hur flytten går till och så vidare så kan man nämligen som sagt anpassa detta som bäst för just er och se till att ni får en smärtfri flytt – allt för att just er verksamhet ska kunna utvecklas och växa i nya lokaler utan att en flytt ser till att detta inte blir av!