Snart är det äntligen dags för den efterlängtade älgjakten. Inför årets älgjakt har jag köpt helt nya jaktkläder. Mina gamla var slitna och kändes inte så fräscha längre.

Andra kanske går igång på att köpa nya festkläder, men jag tycker det är mycket mer intressant med jaktkläder. Du kanske tänker att det inte spelar någon roll vad man har på sig i skogen. Men för mig betyder snygga jaktkläder att jag känner mig bättre och därför går det också bättre under jakten.

Jag hittade mina nya jaktkläder här: https://p4h.se/produkt-kategori/jaktklader/. Det blev både en ny jacka och ett par nya byxor. Jag köpte också en ny mössa och flera par strumpor.

Varför snygga jaktkläder

Ja, jag skrev ju här ovanför att jag jagade bättre om jag hade snygga kläder på mig. Det handlar väl om samma sak som när man ska gå på fest. Du känner dig helt enkelt bättre om du har snygga festkläder på dig. Du kanske är på jakt även på festen, även om du inte jagar älgar där utan damer. Med snygga kläder är det lättare att få kontakt med damerna och du lyckas också bättre i din jakt än om du har ett par säckiga jeans på dig.

Du som gillar mode och snygga kläder kanske kan förstå mig. Jag är jägare och älskar att jaga. Jag är också intresserad av design och mode. Därför vill jag ha snygga och moderna jaktkläder. Visst vill jag att de ska vara praktiska och funktionella också, men det ena utesluter inte det andra.

Gå in på P4H och kolla

Jag tycker du ska gå in på P4H och kolla in deras sortiment av jaktkläder. Mycket snyggt där. Passa också på att kolla in alla deras fritidskläder. Samma snygga design på kläderna. Många plagg kan du dessutom använda både vid jakt och friluftsliv. Bravo P4H!