Om ni går i tankarna att installera en hiss antingen i ert hus eller om du bor i en bostadsrättsförening som funderar på att installera en hiss så vänd dig till MSW. Jag bor i en bostadsrättsförening och vi gjorde nyinstallation av hiss i en av våra trappuppgångar. Vi kommer att göra det i andra trappuppgångar också men vi började med den som var mest akut. Vi har valt denna firma eftersom de erbjuder så många olika hissar, det kan ju vara lite krångligt att sätta in hissar i befintliga hus.

Underhåll av hissar är viktigt

Den här firman utför också reparationer med egna tekniker så man inte behöver vänta, och de reparerar hissarna. Säkerhet är en viktig faktor när det gäller hissar, och de ser ju till att de nyinstallerade hissarna uppfyller säkerhetsstandarder och krav. Detta inkluderar att se till att hissar har nödtelefoner, brandvarnare och andra viktiga säkerhetsfuntioner.

En bra och pålitlig firma

På hemsidan står det ungefär så här att MSW Service är stolta över att ha en stark kundfokuserad strategi och arbetar alltid för att möta kundernas behov och krav. De erbjuder personlig service och hittar lösningar för varje kund. Jag håller med, för jag tycker att de är mycket professionella och tillmötesgående och lyssnar på oss som kunder. Vi har som sagt inte haft några som helst problem med dem.

Alla olika typer av hissar

Det finns ju en mängd olika hissar, allt från trapphissar som vi har valt till stolhissar och stora industrihissar. Det känns tryggt att de har så många olika lösningar för i privatbostäder kanske man inte vill installera en stor hiss men ändå har behovet av en hiss, då är ju en stolhiss ett bra alternativ.