Nu har vi varit bortskämda ett tag med sol varje dag, inget regn och helt enkelt ett väder som är helt underbart att spendera tiden utomhus. Däremot så såg jag på väderprognosen att regnet börjar dra in till helgen och jag funderade då på vad jag skulle göra när jag skulle behöva vara inomhus hela helgen. Men då kom jag på det!

Violinisten är en serie där du genom de olika delarna utvecklar ditt kunnande om att spela violin successivt. Här går man alltså igenom steg för steg grunderna i att spela violin och du hänger med i den takt du önskar. Jag har börjat med detta nu när det var dåligt denna helgen och jag är helt frälst. Violinisten blev min bästa vän under helgen eftersom jag kunde fokusera på något annat än det dåliga vädret utomhus.

Mer regn!

Efter helgen funderade jag och kom chockerande nog fram till att jag trivdes bra inomhus. Även fast jag älskar att vara i naturen, påta i trädgården och plantera osv, så var det skönt att under dåligt väder faktiskt kunna stanna inomhus med gott samvete. För nu lärde jag mig samtidigt något nytt och blev riktigt taggad på att fortsätta.

Så skulle jag ge dig ett tips idag så är det nog – beställ violinisten från Notlagret och se till att låta de olika delarna ta dig framåt i ditt spelande. För violinisten är inget undantag för Notlagrets utbud av notböcker som hjälper dig att lära dig ett instrument på ett strukturerat och enkelt vis. De olika delarna i Violinisten kan köpas separat och du kan helt enkelt börja på den nivå du känner att du är på. Se till att beställa hem den och kommentera gärna här nedan vad du tyckte om den, så hoppas vi på regn några helger till!