För mig att flytta till Stockholm. Jag har fått jobb men jag har fortfarande problem med att hitta någonstans att bo. Och jag tror att vi är många som fungerar på samma sätt. Eller jag vet. Utan något tryggt boende så är man liksom inte riktigt lugn och ro. Man behöver ett hem, oavsett hur stort det är, att komma hem till på kvällarna och kunna känna sig trygg i. Och det är här Snabbostad kommer in.

Snabbostad – hyr lägenhet i Stockholm utan kö

Jag fick nys om Snabbostad och vill genast dela med mig till er. Dem har nämligen hjälpt mig att hitta boende och jag har äntligen infunnit mig i lite trygghet nu när jag har en lägenhet att komma hem till. För när en lägenhet eller bostad blir ledig utifrån dina förutsättningar du valt, så meddelar Snabbostad dig direkt via e-post och sms. På så vis kan du på ett enkelt sätt komma i kontakt med hyresvärdar runt om där du letar boende och fixa ditt förstahandskontrakt redan idag!

Det som jag tycker är så fantastiskt är just också att man både hjälper hyresgäster och hyresvärdar att nå ut på ett enkelt sätt. För man har annars bilden av att det är svårt att få tag i en hyresrätt men lika så att hitta en hyresgäst som känns bra. Så om du har lägenheter som du behöver hyra ut så kan du som hyresvärd även ta hjälp av snabbostad för att helt enkelt nå ut till rätt personer som ska få bo i dina lägenheter.

Just nu är jag något otroligt tacksam för snabbostad eftersom det är dem som gör att jag känner mig trygg om kvällarna när jag kommer hem. Jag har ett förstahandskontrakt i staden jag alltid drömt om, jag kommer aldrig flytta på mig.