Nu när vi alla måste tänka lite extra på att ta hand om miljön och göra vad vi kan för att bidra på bästa sätt till en hållbar framtid vill jag tipsa om ett riktigt bra isoleringsval som jag själv kom i kontakt med för ett tag sedan när vi valde att bygga till vårt befintliga boningshus. Oavsett om det handlar om en nybyggnation, tillbyggnad så är detta alternativ det allra bästa, både för miljön, inomhusmiljön och den personliga ekonomin.

Lätt att komma åt annars svåråtkomliga utrymmen med hjälp av sprutteknik

Den isolering jag pratar om kallas för lösullsisolering och det var via företaget Sjömarkens isolering jag fick nys om detta för första gången. För någon som mig, som inte har haft jätte stor koll på isolering så var det kanske inte så konstigt att jag inte hade en aning först om vad detta var, men Sjömarkens isolering hjälpte mig verkligen på bästa sätt och förklarade vad det innebar. Denna isolering består kort och gott oftast av sten, glas eller papper som dessutom till viss del är återvunnet. Man sprutar in denna isolering på områdena som skall isoleras, vilket gör att man kommer åt alla svåråtkomliga utrymmen och därav minskar onödigt spill samtidigt som man förhindrar att isoleringen i framtiden sjunker ihop vilket det har en tendens att göra med andra former av isolering.

Sjömarkens isolerings lösullsisolering gynnar både miljö och ekonomi

Så länge man anlitar kunnig personal som utför isoleringen på rätt sätt kan man räkna med ett riktigt hållbart resultat. Så är det så att du går i tankarna om att isolera vill jag verkligen tipsa om både lösullsisolering och att anlita Sjömarkens isolering för att få ett riktigt bra resultat som håller i längden och som gynnar både miljö och ekonomin.