Är du trött på att köra runt på mörka vägar med halvkass ljus på bilen? Jag tycker att allt för få vägar är upplysta i Sverige, och när man då även kanske inte har de bästa ljusen på bilen så kan ju det faktiskt vara farligt att köra under de mörka timmarna på dygnet. Speciellt nu under vinterhalvåret. Jag har dock ett tips till alla er som känner igen er. Montera Xenon lampor på era bilar! Jag lovar er, ni kommer att märka skillnad.

4 gånger starkare ljusflöde jämfört med vanliga halogenlampor

Med Xenon lampor blir nämligen ljusflödet upp till 4 gånger starkare om man jämför med vanliga halogenlampor. Ljuset blir dessutom oftast både mycket längre och bredare. Sedan jag bytte mina lampor på min egen bil är jag mer och mer övertygad om att jag aldrig kommer gå tillbaka till någonting annat igen. Min rekommendation är att införskaffa sina Xenon lampor från Lyson.se. Jag tycker både att deras utbud och service är riktigt, riktigt bra.

Krämvitt, kallt vitt eller vitt ljus med blå ton i? Allt hänger på valet av kelvingrader

På Lyson hittar man alltså flertalet olika Xenonlampor, oavsett om du skulle vara i behov av att byta ut de du redan har, eller som troligast, byta ut de lampor du har idag till motsvarande Xenon belysning. Man får även ett val i vilka kelvingrader man vill ha på lamporna, alltså vilket ljus du vill ha – krämvitt, kallt vitt eller ljus med en blå ton i för exempelvis. Min klara favorit är det sistnämnda, jag tycker både att man ser bäst med det kalla vit/blå ljuset men jag tycker även att det är det snyggaste. Unna er själva lite bra ljus på bilen nu hörrni och håll er säkra där ute på vägarna.