Häromdagen var jag på ett byggvaruhus, jag håller på att renovera hemma. När jag gick där mellan rader av verktyg, spikar penslar och allt annat undrade jag; varför finns det inte bra och sköna arbetsbyxor för hantverkare, som även privatpersoner kan använda? De hantverkare som gick omkring där hade ju allt i sina byxor. Ja hammare spik, tumstock, skruvmejslar och en miljard andra verktyg allt fick liksom plats. Undra vad jag kan hitta sådana byxor. Jag får ta och undersöka detta. 

Renoveringen kan starta

Efter mycket letande i affärer har jag äntligen hittat en webbutik som säljer arbetsbyxor för hantverkare. så nu kan jag äntligen börja renovera. Med en hållare för hammaren en för skruvdragaren och fickor för både skruvar, spikar och mobil så är arbetsbyxor för hantverkare det även privatpersoner behöver, de gör renoveringen så mycket lättare. Allt samlat i byxorna, och att de är stretch i dom gör ju det ännu bättre. Let the renovation begin. Jag känner mig som värsta proffset. Ja det är klart det är ju inte byxorna som kommer göra jobbet, fast jag tror att det blir lite enklare när man inte behöver leta efter verktyg utan att dom faktiskt lätt tillgängligt i alla fickor. 

Fördelen med proffsiga kläder

När jag senare i veckan var tillbaka på byggvaruhuset la jag märke till något. Jag gick där i gångarna i mina fina arbetsbyxor för hantverkare och kände mig riktigt proffsig. Jag vet inte om det var mitt nyvunna självförtroende eller om det var mina kläder, men jag fick hjälp med att hitta det jag behövde till min renovering, till skillnad från veckan innan. Oavsett vilket så ibland sitter det i kläderna.